Jump to content

Vicious Hollow

Resident
  • Posts

    174
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vicious Hollow

  1. I'm calling it...Aliens have invaded, caused the log in issue, in order to infiltrate the grid!..I mean, look at the number. No group of humans could ever produce a number as exact as this...
  2. Just wondering if anyone is seeing any oddities, that may or may not include the following - Slow log in to log in fail No groups showing Scripts taking forever to save, or not saving at all Error messages saying the script is no longer or not in the data base Rezzing a vehicle such as a boat, which then doesn't "sit" in the water, and when you sit on the vehicle its like no scripts are in it When tping to another location, the original location stays in the top bar for an elongated period of time Owned land showing as buyable This is all happening this morning, in the last hour or so. Earlier today when my partner tried to tp to me, using my location on map, to a completely different sim. When she tried a second time it worked. Just wondering if anyone else is seeing any of this or anything similar?
  3. Not sure if this is related but dashboard seems to be a bit on the slow(er) side and we've seen some slow loading rezzing happening today, especially with huds.
  4. Read that wrong, was thinking "I'll take mine with onions".... (Donor)
  5. Thanks 🙂 and yes there is something to that without doubt! She has replied before, usually by offline, on the rare times I wasn't on when she was. She always says she's no good with words, which I think the way she expresses herself is nothing shy of brilliant. I asked her again recently, if she was getting bored with the notes, and she said to me "Mr. Hollow, you worry too much!"...and saying again I can count on that never happening. 😁
  6. I really hope they still happen, it's gotten might "bumpy" out there in the last couple of days, and especially this morning - bad crossings, missing sims etc. Seems like a lot of places could use well needed restart... 😬
  7. Totally can't help myself...just got this image in mind reading this, along with "so many head jokes, so little time..." 😬
  8. I hear you loud and clear on that, but something to try out (if you haven't already) is plot the course before heading out (using world map to set your waypoints) and use something like the USB by Uggo (Ultimate Sailing Buddy) the latest wind compass which also has a course feature. Once you've plotted the course, you won't need the main map, its just a matter of follow markers set by you. Plus if for example, you just want to set a start and finish point, it will show you the distance of how near or far you are. When I started out taking longer runs, I found that method really effective in learning where certain spots are, how far point a to point b was, and so forth. Even though I've spent a ton of time on the water (too much at times if that's possible lol) I'll still break out the USB for the longer trips, if for any reason to see how much paths have changed.
  9. I first came on SL in 2006, my net was too slow, and it just wasn't for me at the time, so I deleted my account (came back almost 11 years ago and obviously stayed the second time lol) If I remember correctly, when you delete your account, it takes about a month for it to officially close out.
  10. I can't say much as far as flying, since I do "some" but not near as much as I sail and drive. Sailing hasn't been a real problem outside the random bad crossing, and for the flying I've done it's been fine, smooth and clear. I don't bother with the world map, and not sure why other's do since it takes up too much screen (ok i know it can be shrunk but still..) also it doesn't show other boats or planes in real time. I use, what I've been using from the start, the mini map. It works great, does update in most places (though I've seen one or two spots where it shows old land configs, that's since changed) and most importantly it' shows other boats and planes around me in real time, and as a bonus. it's small and takes up little screen room. **a bit of a disclaimer - I'm using mini map in FS, I can't remember how it is in SLV, but I'm guessing not that much** When I go out to sail, or travel (otherwise done by heli ,car or even bicycle) I'm out for hours. Today for example, I sailed from Race Rock, up Bullring Bay, to the northern point of Blake and back in a Bandit IF..took around 2 hours or so, and didn't have an issue (beyond one slow crossing that's notorious for being as such) With my draw distance is set to 256, having mini map up. I can see all around me, and not just because I'm in a small boat. I sail the same way, at several locations, be it an IF or any of my other boats, and even in my N+K ships, and never have an issue seeing where I'm going or what's around me. You mention hang gliding, my wife and I have been out hang gliding using the same set up (mini map/draw distance at least at 256 to 320 ) and as for visibility and finding our way there wasn't any issues. One thing we always do is make sure neither of us have excess huds or heavy "bits and pieces" on keeping our script counts down. In fact I'm on a standard body which helps, and know several who will switch to one for sailing/driving/flying/etc. So I don't know if trying the mini map and using a larger draw distance will help or not, but I'd say its worth a try. I mean, it's been pretty crowded out on the waters, today especially, and I saw plenty of planes in the sky as well.
  11. Being a bit of an old fashioned fella, I've always liked the personal side of sending a hand written letter or even just leaving a note. As it's been mentioned, it's an art that has sadly faded in RL. In SL however, I can say, at least around our home, it's alive and well. My wife and I have known each other for over and around 5 years or so, and have been together for almost 3. Every day since we became "us", I've written her at least two notes a day - one in the morning, after I go through the normal morning routine and before logging off, and one in the evening before logging off for the night. I always write her even if we've been on for hours. I once asked her to tell me if she ever gets bored with them, since I have a tendency to be long winded, or to have the "old man in a row boat with one oar" syndrome (wandering around though eventually getting to port). She said that would never happen, because no one has ever taken the time to do something like that, and she loves each one of them. The notes sometimes are full of this and that, ramblings of the day and whatnot, or but can be short, depending on the day itself, in the either case it's just my way of letting her know I was thinking about her, and always make that know that I was. Even when my net's been down, I've sat here at my pc waiting for it to come up and written her on text file then as soon as I could log on, copied it to an NC and sent it her way. To date I think she has close to 2K of them, but again she loves to get them, and I always want her to know whether we've been on for hours or don't get to see each other that day, I was thinking about her. 🙂
  12. For my partner and I, we don't have an MP store, we just went with In-world instead. For us it seemed more fitting for the work we do (boat textures which in our thinking is better to be seen up close on displays and such). As for revenue, it seems that having both would raise the chance of larger sales, but I guess it really in the end, depends on how much you want to keep up with having one of each or both. I know it's not the most complicated process to keep up with both an MP and In-World shop, but you'd be surprised how quick burn out can come with some. As for rental free/premium - We started out renting here and there, and that adds up, especially when you count on sales to cover rent, and sales are slow (which happens to us all from time to time). My partner, who has a premium account (which comes with land allowances and so forth), bought the land for our shop, so now slow days or weeks don't hurt as much as when we had to pay rent for land or for a shop elsewhere. I'm sure others who have both/either a MP and In-world shop can add in better thoughts about that, but again to me, it really comes down to how much effort you want to put in to sell your product, as well as much time you have to do so.
  13. The fixes linked are great, and I highly recommend Uggo's, (the first link). However they, sadly, don't work in the Bandit 60, 55, and 25r as they use another sitter system. which is why I've pretty much docked those boats until a server fix or a fix for those is worked up. With that said, even with the fix, I have seen something similar to what Aishagain has mentioned. This was up the Bullring channel. I hit a crossing and lost full control, but not like the normal loss of control, in this case I came to a complete stop, all of the surrounding sims vanished and I was eventually disconnected. Sure that sounds familiar to problems in the past, thing is, it wasn't the same sequence as before, and when it's happened in the past I didn't come to a full stop, lose sound and basically be sitting in status, including "that" long delay before being disconnected. I've also seen, in the middle of Blake, another similar issue as the one mentioned, - as in delay or serious lag in controls, and a sudden stop, then movement suddenly resumes. This happened when several sailing groups were out on cruises, plus the CG was having a "parade". With the AVSitter fixes available, sailing has gotten so much more enjoyable again, but as I was saying even with the fix, and/or in boats that don't use AVSitter, there have been some really strange issues like mentioned. Still, have to say, in all, it's heaps better then the horrid "drop to the bottom of the sea without warning" crossing issues of the past ... 😛
  14. I've always liked the saying "be like water off of a ducks back", but then there's days like THIS...(which is a two part pet peeve) Firstly - Those who hop in boat/car/plane demo's and hop out without stopping them, letting them run free in the "wild"...seen a bit too much of that lately. Secondly - People who don't use any type of radar, or are too busy just not paying attention to what's around them.
  15. You beat me to it :)) ...along with switching streaming hosts, try to stream somewhere else. If you still run into issues, dial back your stream's bit rate (from the broadcaster's side) I've been djing on SL for over a decade now, and have run into similar issues. In most cases it ended up being my own personal connection strength, which struggled due to running a high bit rate. But there have been times when my net was fine, and the host was having issues.
  16. Just tired to edit an event and got a HTTP 500 error. Just wondering if anyone else having this issue?
  17. I can relate to the frustration for sure and have seen what you're talking about. Last Friday for example my partner and I came back from our club (after spending a few hours there) and I could see was the floors and a few walls of our home, but most everything else was missing, along with the majority of our furniture. The odd thing was, so it seemed, the heavier detailed, and heavier scripted objects around our land, loaded just fine. Another thing you can try that I can think of is lower your graphic settings, relog, if no change, put your settings back to what you originally had them, and try another relog. After that, adjust your bandwidth setting, try raising it or lowering (followed by a relog with each change). It could be something, as you mentioned more with LL then on your side. You could also check your script % for your area, also if you have neighbors, ask if they've run into any similar issues, and if so how often.
  18. Try clearing your cache. If that doesn't work, try clearing your inventory cache. If you don't know how too, or have tried and still get the same results, check this link - https://wiki.firestormviewer.org/fs_cache_clear
  19. I had this same issue a while back. Here's what I did and it works (or at least worked for me and a few others). Reboot your router (if accessible via the router page) If it's a full wireless set up, as in not hardline internet (to your residence), reboot the antenna as well once the router is finished rebooting. If you cant access the router page, then just hard boot the router by unplugging it , wait 2-5 minutes, then plug it back in and wait for it to recycle (fully start up). Once you've done that, something else that may help a bit more ( and may even help reduce packet loss and/or crashing), lower your over all settings a bit, especially your bandwidth setting (under Preferences/Network & Files) . Another thing you can do to help prevent issues is to not be streaming, like with y/t while you're on SL. Listening to music in-world doesn't have as big of an impact, but streaming while being on SL does (for those with similar connectivity issues). Again I fought this same issue for several months, for me it was so random, sometimes I could go a full day without issue, then the next day, I'd get disconnected every few minutes, to every 30-50 minutes. But since I've started rebooting the router (which has to be done - at least at my end, every 3-5 days) the problem went away.
  20. LL had said when the migration to the cloud began, there would be some performance drops, which they said they're working to improve. So it's not just something happening at your end, as we've all of seen at times..some more then others. It's been off and on really, some days better then others. which also may depend on if your region has been restarted, which can make a bit of a difference as well. I don't know how much else it plays into things, but this past week alone, several ISP's around the US had some major issues as in slow downs and even outages, which can effect servers, which I'm sure effects SL...again not sure how much plays into what's already happening, but it's been a bumpy couple of months, and again we're all seeing similar things, so it's not just at your end. 🙂
  21. Try logging in at a different region/location. I just logged in a few moments ago without issue.
  22. You know, I kind of had a feeling when I logged on, something wasn't totally "right".
  23. As of 4:30 am PST, none of our drop boxes aren't responding, nor the vendors, and when loading the dashboard I got a 502 Bad Gateway error. 3 of our drop boxes show the proper amount of items, one is blank, and one is listed at 0 as it's trying to upload inventory. So I'm guessing Caspertech is having major issues this morning? Edit: Correction now it seems when I turned my back, two of our drop boxes have gone to 0. 😬
  24. I agree things do seem better at places like Blake and Eden/North Sea (as of yesterday and this morning) but sadly at Bellisseria (eastern waterway) I ran into several issues, including being thrown from the boat after a slow crossings (the older crossing issue), which was followed a few crossings later by the dreaded frozen animation after coming to a near stop upon crossing.. It happened once more which was then followed by being disconnected after a bad crossing. 😬 Even with seeing those issues today at Bellisseria, again I do agree, things do seem to be improving! 🙂 Edit: I did run into one issue of frozen animations at Blake as of 2:30 slt, but considering the distance covered, I'd still agree its an improvement of how things have been.
×
×
  • Create New...