Jump to content
masterinsoftware

how to login via SL viewer when login fails ?

Recommended Posts

hi experienced sl fans

i have seen below error several times but this time it seems permanent while i can log in my dashboard in sl website.

ERROR :   LOGIN FAILED    Despite our best effort sth unexpectedly has gone wrong ...

please tell me it's resoen(s) and maybe help me how to fix it.

:)

ENEMIES ! do NOT reply me please ( Cindy Evanier , Alwin ...., Little Emmy....)

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh wait, I am an enemy.  ignore my reply then

51 minutes ago, masterinsoftware said:

ENEMIES ! do NOT reply me please ( Cindy Evanier , Alwin ...., Little Emmy....)

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Cindy Evanier said:

@Alwin Alcott  Just warning you not to reply here.  Come to the enemy bunker with me and we can pair socks 

Is that like “knock boots”?

Edited by Love Zhaoying

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Cindy Evanier said:

Maybe its because you deleted your account again?  Try a different region

no it is still a live but previous is on hold

and is it possible to try different region when U reinstall Viewer & all caches were deleted ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, masterinsoftware said:

no it is still a live but previous is on hold

and is it possible to try different region when U reinstall Viewer & all caches were deleted ?

 

13 minutes ago, Cindy Evanier said:

@Alwin Alcott  Just warning you not to reply here.  Come to the enemy bunker with me and we can pair socks 

 

U shu...   do... ANNOYING DUDE

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, masterinsoftware said:

hi experienced sl fans

i have seen below error several times but this time it seems permanent while i can log in my dashboard in sl website.

ERROR :   LOGIN FAILED    Despite our best effort sth unexpectedly has gone wrong ...

please tell me it's resoen(s) and maybe help me how to fix it.

:)

ENEMIES ! do NOT reply me please ( Cindy Evanier , Alwin ...., Little Emmy....)

Untitled.png

Could be network? I bet there’s a log somewhere that says why it errored. But, trying to log directly into another known region does sound like a good idea.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, masterinsoftware said:

DIRTY HUSSIES AND PIGES  KICKED OUT OF HERE.

Please can I be a dirty hussy?  Much more fun than an enemy.

anyway  

 

 

  • Thanks 1
  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Cindy Evanier said:

Please can I be a dirty hussy?  Much more fun than an enemy.

anyway  

 

 

Wait, wot? You mean it’s possible to search the knowledge base? TIL!

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you done a complete clean re-install of the viewer?  Have you reset your router?  If you are on a wireless connection, you might want to try connecting via ethernet cable. 

If this problem exists across your accounts, then it does sound like it probably is a network issue (or an issue with the installation of the viewer on your PC, hence the question about whether you have done a clean re-install of the viewer).  You might want to try running a tracert (you should be able to google how to do that and how to interpret the results) to see if that shows any problem nodes on the attempted connection between your PC and Linden Lab servers.  Even if you have previously had a good network connection, things may have changed somewhere along the path your connection is taking.   If you look at http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/  part way done under the "On Your End" heading, Nalates discusses using tracert to troubleshoot a connection issue.  (Yes, many parts of the blog assume you have made the initial connection, but other parts - such as the discussion about tracert - I think may still be applicable even when you can't complete the initial connection). 

You also might want to look at https://wiki.phoenixviewer.com/login_fail.   Even though this is a Firestorm viewer help page, the majority of things it discusses are not viewer specific. 

You haven't mentioned in this thread what type of hardware you're running on, which may or may not be helpful for others to help with troubleshooting, but certainly wouldn't hurt.  The best way to do this is when you have the SL viewer login screen up, go to Help -> About SecondLIfe and then copy the contents of the popup window and then paste that into a post on this thread. 

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Cindy Evanier said:

@Alwin Alcott  Just warning you not to reply here.  Come to the enemy bunker with me and we can pair socks

i don't reply :)

i don't say he got all the answers and hints in the world to solve the problem but doesn't listen

i don't say it's a waist of time to spend one more second on this subject

but i'm a good boy ... i don't reply... this is only a answer for Cindy.. ( totally flabbergasted why you'r being called a dude)

 

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, moirakathleen said:

Have you done a complete clean re-install of the viewer? 

If the viewer starts .. then it's probably not the viewer.

Not that I'm feeling anyway inclined to help this person get into SL.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
43 minutes ago, Alwin Alcott said:

totally flabbergasted why you'r being called a dude

I am still hoping for an upgrade to hussy

  • Like 1
  • Haha 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, CoffeeDujour said:

If the viewer starts .. then it's probably not the viewer.

Not that I'm feeling anyway inclined to help this person get into SL.

Good point.   

(On both parts now that I've gotten more caught up on reading some other posts...)

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, CoffeeDujour said:

If the viewer starts .. then it's probably not the viewer.

If his viewer starts .. then it's probably a bad day.

Edited by Phil Deakins

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm with Coffee, if you want help stop being so agressive and please use proper English.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Fionalein said:

I'm with Coffee, if you want help stop being so agressive and please use proper English.

He's not here to fit in. He's here to be objectionable.

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Phil Deakins said:

He's not here to fit in. He's here to be objectionable.

...wouldn't be the first one...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder if LL had enough of his previous rants and have blocked this new account as well as the old one he keeps saying he wanted to delete.   *still waiting for my hussy tag*

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/23/2018 at 7:55 AM, masterinsoftware said:

ENEMIES ! do NOT reply me please ( Cindy Evanier , Alwin ...., Little Emmy....)

Is he talking about me?  I don't know any "Little Emmy". 

All because I wasn't overly nice in one of his very first threads?  Sheesh, some people.  B|

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/23/2018 at 7:15 PM, Cindy Evanier said:

Maybe its because you deleted your account again?  Try a different region

no I'LL DELETE 

IT AFTER I KNOW HOW SL ........

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...