Jump to content
Sign in to follow this  
Gadget Portal

WTF marketplace?

Recommended Posts

Anyone else seem completely unable to use the marketplace the last couple days?

Besides being ridiculously slow, the gift option doesn't seem to be working at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having trouble just getting the MP website to open, much less use it!!  :matte-motes-angry:

I received an IM in world today from a friend asking if I was having trouble with the MP being exceptionally slow this past week, so it is apparently a very widespread issue.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have to admit, I full expected my JIRA to get closed and for them to tell me to use a different ISP, or say my underwear was to blame, or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to add my experience.

I raised a trouble ticket when MP failed to open over 5 attempts.  The response was to tell me to use IE or Firefox instead.

I did and guess what?  It was just the same!

 

So I raised a Bug report BUG-5176.  No acknowledgement yet....ah well.

Oh, it's widespread and they DO know about it...now, as to fixing it.......

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Homepage says that the issue is resolved, but seeing as how I cant add things to cart and things are still abysmally slow... yeah, not resolved at all.  GJ LL.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Gadget Portal wrote:

I have to admit, I full expected my JIRA to get closed and for them to tell me to use a different ISP, or say my underwear was to blame, or something.

Well, on Wednesday they closed my Bug #5135 filed last Friday on the poor marketplace performance.  Basically just told me they fixed it.  They wouldn't lie .... would they?  ;p

 

"CommerceTeam Linden added a comment - 18/Feb/14 9:12 AM

Thank you for your report there was a temporary issue with marketplace that was corrected. If you still experiencing slow searches please open a new ticket."

EDITED to add copy/paste from LL email.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

An Update

My JIRA BUG-5176 got an answer from Alexa Linden today telling me that it was "apparently" now fixed.  I tested it in and out of SL and sure enough, if I waited 30 seconds the page opened. 

But 30 seconds to get a server response??

 

So I told Alexa that it might have been improved but it most certainly wasn't fixed!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Dana Dielli wrote:


Gadget Portal wrote:

I have to admit, I full expected my JIRA to get closed and for them to tell me to use a different ISP, or say my underwear was to blame, or something.

Well, on Wednesday they closed my Bug #5135 filed last Friday on the poor marketplace performance.  Basically just told me they fixed it.  They wouldn't lie .... would they?  ;p

 
added a comment -
18/Feb/14 9:12 AM

Thank you for your report there was a temporary issue with marketplace that was corrected. If you still experiencing slow searches please open a new ticket."

EDITED to add copy/paste from LL email.

 

Yeah, told me the sasme thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Dana Dielli wrote:

 

added a comment -
18/Feb/14 9:12 AM

Thank you for your report there was a temporary issue with marketplace that was corrected. If you still experiencing slow searches please open a new ticket."

EDITED to add copy/paste from LL email.

I wonder why they say that the "temporary" issue was corrected?

I see no difference at all. The slowness is still going on. And I'm sure I'm not dreaming. Besides this slowness issue hasn't been even temporary, it has continued much longer than what I would call temporary.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well

Another brief round of "Unscheduled Maintenance" and...no change.  This is beginning to look as though the problem is one the Lindens are not willing to properly fix, so my guess is the slow and haphazard server response on Marketplace is a hardware issue and one that they simply will not spend money to fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Ayesha Askham wrote:

Well

Another brief round of "Unscheduled Maintenance" and...no change.  This is beginning to look as though the problem is one the Lindens are not willing to properly fix, so my guess is the slow and haphazard server response on Marketplace is a hardware issue and one that they simply will not spend money to fix.

The Lab, using inferior hardware? That's madness! Preposterous! Unthinkable! This is Linden Lab! A single month's tier on a single sim can buy a whole server! They'd never squander all that money on other things!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...