Jump to content

failed to Upload image to your profile feed


Surfaqua Oh
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2491 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hello everyone,

Since 2 days it is possible to put pictures in the FEED.
message: failed to Upload image to your profile feed

 

of course, i have test on multiple sims, thinking it came from the lag. But no matter how sim ........ it is absolutely impossible to load an image from my feed

Please help me: have you a idea of the problem?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic


Surfaqua Oh wrote:

Hello everyone,

Since
2 days
it
is
possible
to
put
pictures
in the
FEED
.

message:
failed to
Upload image
to your
profile
feed

 

of course, i have
 
test
on multiple
sims,
thinking it
came from the
lag.
But
no matter how
sim
........
it is absolutely impossible
to load
an image from my
feed

Please help me: have you a
 idea
of the problem
?

 I've been having the same issue for a few days as well. Not sure what the problem was as the person with me was able to add a picture.

What viewer are you using? It might be worth it to reinstall. If you're using Firestorm, you can probably send an IM to the support group inworld. Or maybe file a JIRA if you're using the SL viewer??

I'm just putting the pictures up on Flickr if I can't get them on the feed.

Good luck

Link to comment
Share on other sites

According to the Grid Status reports page ...

"

[uPDATED] Scheduled Profile Maintenance

[uPDATED 7:32 PST 12 December 2013] Scheduled maintenance to in world profiles is still in progress. We are working to restore consistency to the snapshot uploading process. Profiles may be unavailable during this time. Please keep an eye on this blog for further updates.

[Posted 7:009 AM PST, 11 December 2013] Beginning today at approximately 10:30 AM PST, we will be undergoing scheduled maintenance to in world profiles.  Profiles may be unavailable during this time. Please keep an eye on this blog for further updates."

You will notice it does not say resolved, so one can only assume they are still working on it.

Link to comment
Share on other sites

Not only the pic upload, but also the Message Box doesn't work either for a few days. I use the MySL feed Inbox message sending function regularly (very comfortable, like sending IMs without logging in), and for 3 or 4 days, it doesn't save and send my messages anymore. Annoying. It seems that all this net profiles thingy has gone to hell.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2491 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...