• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Yohh

I can't click on my huds.

Question

Redoing this to be clearer: I cannot click on any of the huds I had on when I logged in yesterday. For some reason they act as if I'm in a no script region, when I'm in an area where it is allowed. I try to detatch and reattach, but that does not solve my problem. 

 

This issue is happening on all the viewers I've tried: Catznip, and Firestorm. I logged onto my alt account, to see if the same thing was happening, but it was not. For some reason this bug is only affecting this account.

 

However if I log onto the LL Officlal Viewer, I cannot attatch the affected items at all. 

If I try to "Touch" the affected item, like say my AO, it won't work at all.

 

Literally every scripted item I wore yesterday, when I logged in no longer works. My mesh body for example, I can't click the hud, and I can't alpha it.

 

I don't know what happened, but it seems as if nobody else knows. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

First of all, don't clear your cache unless you are trying to solve a specific inventory issue. All that you'll do is create more lag for yourself until the viewer rebuilds your cache again.

Your AO and other scripted items might fail to work if you are in an area where scripts have been disabled, so try going to another region, or simply flying up a few hundred meters.

Items might fail to attach if you have already filled all of your allowed attachment points, so try detaching some items to make room.

 

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It's not clear from your message which viewer is causing you problems and which isn't.

Nor am I sure I understand exactly what the problem is.

Do you mean that you can't click on your AO  (boots, gloves) when you're wearing them, or do youi mean that when you click on them in your inventory they don't attach?

If things work in the Official Viewer but not in (for example) Firestorm, my first suspicion would be that you've got some RLV restriction activated that prevents you wearing thing and/or touching them in world.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi guys! I have the Same problem with my Ao, Bloodlines Hud. and Hair color Huds of all stores.. i clean cache. and clean my pc but nothing T_T and dance Huds too

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm having this same problem as well! If I make a copy of a hud before hand, I at least still have a working copy I can use later. I've done everything, recompliked scripts, reset them, etc. They seem to work, but I cannot click them at all for some weird reason. Someone has to have an answer for this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0