Jump to content

Zigomar Abruzzo

Resident
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral
  1. http://status.secondlifegrid.net/2014/10/15/post2378/ >> Leads To >> "This status.secondlifegrid.net page can’t be found" it is 2021 and this issue is still unresolved ??
  2. You use BOM i guess. You can't wear alpha with BOM, it gets a red tint. Aw.. 10 minutes after i write this I notice..., 2014 last post... sorry, was there even BOM then ? :smiles
  3. NoInventoryLibrary debug setting never works (Firestorm 6.2.4.57588) Contrary to the information provided in the cited page ( http://wiki.secondlife.com/wiki/Debug_settings), the NoInventoryLibrary does not persist, relog always returns it to default.
  4. I thought of that, tested somewhat and found unlikely, furthermore, that wouldn't happen to two avatars at the same time Thanks
  5. For me, similar issue started today on Firestorm : HUDs non responsive to mouse. I discovered that from inventory I can right-click the attached item to find in the menu and click 'touch', then the expected dialog appears faithfully. I also found that if its an attachment with script that responds to channel messages or other event (chat, timer, link messages...) not coming from the interface (mouse), it will work too (I'd like to hear your experience if you tried inventory or chat messages to test access to attachment's scripts). So in my case its not the scripts, they are working fine, the mechanism is active inside. its the interface with the HUD. The mouse behaves exactly like if it was under the RLVa restriction to prevent access to the HUD by a submissive, except RLVa is not active and I have no RLV script active either. Also. all my HUDs are affected, not just one ! And that is cross accounts, my alt have the same problem. This last point is definitively different then what some other here have been experiencing.
  6. I have also received that email add for Premium aat 50%. But I'm not even sure it is a legit eMail from Linden Lab. I have never seen this email addresse before : secondlife@e.secondlife.comone , neither have i seen links starting with http://link.secondlife.com (not even an https secure link ?) Anybody knows for sure ? Zig
×
×
  • Create New...