Jump to content

Yohh

Resident
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Yohh

  • Rank
    Newbie
  1. Redoing this to be clearer: I cannot click on any of the huds I had on when I logged in yesterday. For some reason they act as if I'm in a no script region, when I'm in an area where it is allowed. I try to detatch and reattach, but that does not solve my problem. This issue is happening on all the viewers I've tried: Catznip, and Firestorm. I logged onto my alt account, to see if the same thing was happening, but it was not. For some reason this bug is only affecting this account. However if I log onto the LL Officlal Viewer, I cannot attatch the affected items at all. If I try to "Touch" the affected item, like say my AO, it won't work at all. Literally every scripted item I wore yesterday, when I logged in no longer works. My mesh body for example, I can't click the hud, and I can't alpha it. I don't know what happened, but it seems as if nobody else knows.
  2. I tried out a new viewer earlier(Alchemy), firstly. I logged back into my normal viewer (RLV), and went to change. I opened my saved outfits folder, and all of my outfits, were empty. What happened?
  3. I'm not a premium member. So basically. I'm screwed is what you're saying?
  4. I've been getting that Error since yesterday, this is a No Copy, Shape, that I've been making little touches to here and there for sometime, and suddenly I can't wear it. I've tried clearing my Cache, I'm not sure what to do.
×
×
  • Create New...