Jump to content

BOM Fails to load any more


stichbash
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 169 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

So i recently noticed BOM would not load when i added tattoos and other items, and recently deleted the skin to see if that would repeat anything, but now my avatar seems permanently messed up, and no clue how to fix this, no matter what the avatar has same look to it now, even when i remove mesh now, it still stuck, Included a screen shot showing the textures, i have same problem on both regular SL viewer as well as Firestorm, but my second account still has no issues

Please if someone could help would be much appreciated

Capture.PNG

 

 

Edit: Saw someone recomend show equipped outfit, so i have taken 2 more screenshots, first one shows how looks when i load in and what it looks like to everyone else, second one shows when i edit appearance revealing what it should look like but does not change for anyone else

 

Capture1.thumb.PNG.f33354243c3946bad09539e0a9f62edd.PNG

 

Capture2.thumb.PNG.456d6ec532b2084cf0ffcd7cab6d0b9a.PNG

Edited by stichbash
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

BOM works just fine by the looks of it. You seem to be wearing a default skin (created by going to your inventory, choose "new body part" and choosing "new skin").

All you need to do is go into your inventory and wear the BoM skin that you used to wear... If you haven't ACTUALLY deleted it and emptied the trash.

Link to comment
Share on other sites

Problem is, that is not the skin equipped, i have tried about 5 or 6 different skins, and thet equip properly, and if i right click and edit appearance it shows proper one, but when i back out it returns to that

My BOM was stuck on 1 skin for several days, and i tested by deleting it out from inventory and now i been stuck with this ever since, no matter what. This remains when i select a avatar from the avatar selector, and same when i click reset to default avatar on firestorm. I also cannot add a alpha, and do non-BOM mesh, because none my alpha's do anything anymore

Link to comment
Share on other sites

Have you been using any viewers besides Firestorm, especially mobile/web viewers? What you're seeing could be caused by the server being confused about what's in your "Current Outfit" folder. Some mobile/web based viewers create a new appearance folder that conflicts with the standard one.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Theresa Tennyson said:

Have you been using any viewers besides Firestorm, especially mobile/web viewers? What you're seeing could be caused by the server being confused about what's in your "Current Outfit" folder. Some mobile/web based viewers create a new appearance folder that conflicts with the standard one.

wow you nailed it there 

Capture.PNG.45406e617dabb32c7a3daa826e711a6b.PNG

 

Edit: Put my skin in all 3 and managed to force it to load it, will be updating my support ticket about getting this fixed, thank you for the help

Edited by stichbash
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 169 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...