Jump to content

Bizarre problem with new second life viewer


You are about to reply to a thread that has been inactive for 226 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I downloaded the new Second Life viewer for Mac as required last time I logged in, 3 days ago.   Now Second Life looks like this.  I have  no idea how to fix it.  i was hopping hey would update the fewer to corrrect it, but they have not done so.  Is anyone else experiencing this strange problem?  When I use the Firestorm viewer everything looks perfectly normal.   screen_last.thumb.jpg.5c4749d0464028e48ee90b5937b9d154.jpgscreen_last.thumb.jpg.5c4749d0464028e48ee90b5937b9d154.jpg

Edited by ArchTx Edo
added for Mac and firestorm looks normal
Link to comment
Share on other sites

On 3/8/2021 at 11:05 AM, ArchTx Edo said:

That worked, thank you so much for  your assistance.

It may not work twice, like colic cures for babies. It can be a LOD issue where you put that cure-all (as some think) to "4". Or it will be chalked up to your "graphics card".

But likely it will be none of those things, and be related to the Linden software and its bugs. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 226 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...