Jump to content
  • 0
Yuna Ovis

Object Bug

Question

So I have a weird bug with my necklace and my AO and one HUD

My AO and HUD is appearing as worn but isn't really worn on: http://prntscr.com/g1fa6d

And my necklace won't rezz at all

Tried to do all the avatar health and even tried different viewer, nothing!

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Linden Lab is obviously still working to fix whatever happened yesterday.  I imagine that the techs didn't get much sleep last night.  All we can do is wait while they repair whatever it is.  Be patient.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 minutes ago, Rolig Loon said:

Linden Lab is obviously still working to fix whatever happened yesterday.  I imagine that the techs didn't get much sleep last night.  All we can do is wait while they repair whatever it is.  Be patient.

Oh! if it's still from yesterday then it's okie, thought it was over an stuff!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 minutes ago, Rolig Loon said:

Linden Lab is obviously still working to fix whatever happened yesterday.  I imagine that the techs didn't get much sleep last night.  All we can do is wait while they repair whatever it is.  Be patient.

I missed it! Didn't see anything in all the status emails that go out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, Love Zhaoying said:

I missed it! Didn't see anything in all the status emails that go out.

The only grid status info they put out was that the Hardware Maintenance was "Scheduled", "In progress", and "Completed".  They gave the 'Completed' status at 2:24 PM PDT.  The grid status never gave any indication of the various attachment issues that people had all evening / night and apparently still this morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, LittleMe Jewell said:

The only grid status info they put out was that the Hardware Maintenance was "Scheduled", "In progress", and "Completed".  They gave the 'Completed' status at 2:24 PM PDT.  The grid status never gave any indication of the various attachment issues that people had all evening / night and apparently still this morning.

I got an email since then that there were "problems with the second life website". Progress!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
 
We are investigating an issue with our Second Life websites. Residents may not be able to login at this time. Chat and case submission may also be unavailable. Please keep an eye on this blog for updates.
 
 
We are aware that some residents are having HUD and attachment issues. We are currently looking into this issue. Please keep an eye on this blog for further updates.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
47 minutes ago, Love Zhaoying said:

Two words: Shrek Ears.

Maybe they should get the linden who made the new noob fantasy avis to make an official compulsory Linden Clan Avi, with permanently attached Shrek Ears, that all Linden Clan members would be required to wear when in world...

Possibly also including a tray that dispenses free "Custard Pie Thrower" attachments when clicked...

 

Edited by Klytyna
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...