Jump to content
  • 0

I am seeing black flashing blotches while using viewer 2. This is not happening with phoenix


Sicily Zapatero
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3992 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

To solve graphics problems it really helps to know more about your system and viewer. Click Help->About and copy paste the info.

Viewer versions prior to 3.0.0 are no longer available for download. They are also a long ways behind the developement curve. 3.2.5 is the main viewer now. 3.2.6 is the Beta version now. You can try the beta to see if that solves the problem.

The 3.2.5 has many of the OpenGL fixes. So, check your OpenGL version (Help->About) to see if it is a version 2 or 3. OpenGL is updated by the video driver maker. So, check your video driver and see if it is up todate.


Link to comment
Share on other sites

  • 0

It could be one of the many graphics bugs in Viewer 2.  However, if you have not updated the viewer recently, and the problem only began recently, it could be that the graphics card in your computer is going bad.  Download and install the free utility GPU-Z and have a look at the voltages and temperatures on your card while running SL.  If the temps are going above 60 deg C, pop your case covers and check your fans for proper operation and the inside of your case for dust buildup.  Re-seat the card and its power connections.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3992 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...