Jump to content
  • 0

Still having connectivity issues, I can't rezz my avi or contact list or communicate. what do I do?


Caoilte Skytower
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3634 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Since the connectivity issues today, I can't get my avatar to load or rezz. My contact list has no names, and no one can communicate with me, although I am showing online. 

I have uninstalled and reinstalled twice, did a clean re-install every time and STILL am having the same problems. When I am logging in and it gets to the part where it says "requesting region capabilities" it has to make 3 attempts before it connects.

Please someone help.

After reading some of the other questions it is obvious it isnt just me. All I can do is wait for SL to get it resolved.

 

I have a few alts, and am not experiencing ANY issues in those, only this account.

 

Link to comment
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Since the connectivity issues today, I can't get my avatar to load or rezz. My contact list has no names, and no one can communicate with me, although I am showing online. 

I have uninstalled and reinstalled twice, did a clean re-install every time and STILL am having the same problems. When I am logging in and it gets to the part where it says "requesting region capabilities" it has to make 3 attempts before it connects.

Please someone help.

After reading some of the other questions it is obvious it isnt just me. All I can do is wait for SL to get it resolved.

 

I have a few alts, and am not experiencing ANY issues in those, only this account.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

These problems are almost always a connection issue. So, while you may feel you have a good Internet connection, that doesn't mean you have a good connection to SL. Test it: See: http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

When you ask a tech question include information about your computer and viewer. If the viewer will at least show the login screen, get the info from the viewer's Help-About... and paste that into your post with your question. Help->About... provides all the version numbers we need.  To add your info to an existing question use OPTIONS->EDIT. It’s in the upper right of your post.

It also helps to know if you are using a laptop or a desktop and a wired or wireless connection.

Without that information all we can do is guess. That means you have to try all our bad guesses and eliminate them one by one. This is easier for all of us, if you give us good information to start with.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Haha sorry, yeah I am on a desktop with a new graphics card, and ethernet connection so it's good there. I gave up trying to use wireless on SL long ago. Thank you... I am pretty sure it is an issue on SL's end since I am hearing a lot from others inworld about it, and the problem didn;t start until this morning when the "connectivity issues" were first reported. Thanks so much I saved that link for future reference

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3634 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...