Jump to content
  • 0

When i want to login in sl i get this message "DSN could not resolve the host name.


You are about to reply to a thread that has been inactive for 3019 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0


Marya Danick wrote:

[...]

I could not find where to do full the numbers in....is there no other solution for this problem

No.  That's the solution. Follow the instructions on the web site that Valerie and I both gave you.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Good luck,  I tried every solution known to man, DNS changes, resets, computer on and off. You name it. Nothing worked, Lindens couldn't even figure it out.I think it is something a small percentage of computers have issues with..Viewer 2 first came out  I got the error..later down the road it worked. Patch 5.1 came out..boom back to error and ever since..

Link to post
Share on other sites
  • 0

I assume that you have already read the correct answers that Valerie and I gave earlier in this rather old thread. If not, scroll up and look at them now. If you still have trouble, please start a NEW thread under your own name instead of adding to an ancient question.

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3019 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...