Jump to content

Ray Lonergan

Resident
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ray Lonergan

  1. I am on the older side as well, but enjoy all things Geeky . Comics, Sci-Fi etc
  2. When my friend had her live music venue a Linden would pop in every once in awhile to hear a singer, I don't remember any fawning, unless it was in IM, they were ignored pretty much, only thing that happened was my friend sending me an IM hoping there wasn't a problem going on. Unless things have changed, I do remember if you talked to them and asked they would give a Linden bear I believe, I never saw anything like virtual panties being thrown at them when they appeared or anything.
  3. Tried changing the DNS several times. The laptop is using the same DNS through my ISP as my main computer connecting through the same router and it has no issues logging in with Firestorm. Only difference is it is running Windows XP professional.My main computer using Vista ran Viewer 2 for about 5 updates and it came back with the same "DNS cannot resolve host name" A person that posted on here about a year ago had the same exact issue, with viewer 2 breaking on the same update, and he was using Vista. MAC OS was having the same issue till LL made a patch for the problem. Logging in with Ph
  4. I have had this issue for years with no resolution that worked, I use Vista. My sister gave me her old laptop with Windows XP professional on it, I put the same security software provided by my ISP on it as my main, logged into the same network/ router, it ran it fine, my main with Vista "DNS cannot resolve host name". I believe now it is a SL viewer software issue and has nothing to do with DNS at all. Much like the problem with MAC OS sometime back that got a patch. Thing is this needs a patch witch I don't see coming out. After talking to a bunch of people they all said to them it has to b
  5. This is basically a question for those that never could get the issue solved no matter what they did. Are you using Windows Vista Premium Home Edition? I ask this question because when viewer 2 first came out I got that error, about a year later I tried viewer 2 again and it worked up to version 2.5 and the issue came back. I tried every solution presented on this forum to try and get it to work. Changed DNS to google. Unplugged and reset router tons of times. Flushed DNS cache tons to times. Nothing given worked, here lately my sister gave me her old laptop to play around with, it runs Windo
  6. I have had the issue for years. I first got the problem when viewer 2 came out (which was before I had a router), I tried viewer 2 again about a year later and it worked fine up to update 2.5 I believe, and the issue came back. I have not been able to use it since, I did finally get a router some time later, still had the same issue, got a new one some months back a nice Cisco one, still same issue. I have had every suggestion listed on here tried. 1.Changed to Google DNS check. Didn't work. 2.Flushed DNS check. Didn't work. 3. Unplugged computer/ router tons of times check. Didn't work.
  7. I have had friends vanish. In my years online, playing games (Sims Online,Star Wars Galaxies etc) people get bored and leave. There is also the fact you need rl money to shop and buy things, and many people have cut out a lot of non essential expenses SL being one of them more than likely. My friend who talked me into trying SL again in 2007 we knew each other from Sims Online was hugely addicted to Second Life and had a live music venue for years, due to economic factors she had to shut it down, now she hardly logs on anymore, same goes for me. I think also as friends leave people just get
  8. Good luck, I tried every solution known to man, DNS changes, resets, computer on and off. You name it. Nothing worked, Lindens couldn't even figure it out.I think it is something a small percentage of computers have issues with..Viewer 2 first came out I got the error..later down the road it worked. Patch 5.1 came out..boom back to error and ever since..
  9. Hollywood and Record companies have always took such a heavy handed approach to wanting laws they pretty much doom themselves doing it. These recent bills is another example how they try to sneak things through congress hoping the public won't catch on.Because when people do hear about them they want them defeated, not mainly because the public wants things for free, it's that the media companies want to outlaw everything, even if it is something that should be legal, like making backup copies for your own personal use. Some examples I remember is back in the 80's when audio cassettes first s
  10. Also remember to show some love for the venue that puts on the show, like clubs in SL they for the most either barely break even or not at all. A lot of people who own them put in their own money to rent/own the land plus pay the singer. My friends venue closed after 5 years, and after helping her for those years I know how much goes into one.
  11. I have had a DNS issue since viewer 2.5 came out. I also had the issue back when viewer 2 first came out, I tried it again some versions later and it worked. Well until 2.5. I tried everything, I use Google DNS. I am fairly sure by now it has nothing to do with my modem, router or ISP. Since if that was an issue Viewer 2 would never have worked at all. I am pretty much believe at this point it's something within the program itself that causes it. Mac user had the issue not too long ago and a patch came out. And I am betting it only effects a small percentage of people.
  12. I have had this issue since version 2.5. Even Firestorm gives me this error. I know it's not my computer, and I use Google DNS. It is something within the program itself. I originally got this error back when viewer 2 first came out. But I guess a update later fixed the problem. I used viewer 2 up till 2.5 and boom back comes the error and I have had it ever since.I have talked to the Lindens about it, gave them my login info for viewer 2 etc. Haven't heard a thing more about it.I do see a post every so often with this issue happening with someone else. If viewer 1 (now using Phoenix) ever sto
  13. Not sure if you are talking about the "DNS cannot resolve host name" issue . If you are I am a Windows Vista user and have had the issue since 2.5 came out. Well I also had it when Viewer 2 first came out but I guess some random fix in a later version solved the issue and I tried it again and it worked. Then the update to 2.5 and it has been the error I have gotten ever since. I have tried every workaround possible. Changed my DNS to Google, flushed DNS etc. I am pretty sure it is not my ISP, if it was I don't think I would have ever been able to use viewer 2 at all. A Linden made a bug ticke
  14. I had the issue when viewer 2 first came out. I decided to try it again some versions later and it worked.When 2.5 came out so did the DNS cannot resolve host name error come back. I have tried every thing suggested and some stuff I found online. nothing and I mean nothing has worked to fix the issue. SL viewer is the only program I have ever had this issue on in all my years playing games online. I am pretty sure it's something within the program itself that is causing this. It just doesn't effect a large group of people. It seems only a small group get hit by it. I am not a software engineer
  15. Your post doesn't say what OS you use or if you had this problem in the past with viewer 2. In my case nothing has worked since version 2.5 to resolve this very same issue with me. I use Windows Vista. If you try all the suggestions. Clear your DNS cache,change your DNS to something else like Google DNS etc. And none of these work on any version of viewer 2 you might have to switch to a third party viewer like Phoenix.
  16. I have to agree with Paoula. I suffer from the same DNS error issue, and I experienced it when viewer 2 first came out. Then a newer version worked, then I used viewer 2 till version 2.5 came out, then once again the DNS error occurs.I could maybe buy the ISP thing if I could never use viewer 2 ever. But I could, and I believe it is an issue within the software itself that causes the issue. And I also have tried every single cure offered here, I flushed my DNS, I went to google DNS and nothing worked. Lindens even made a bug report and took my log in files. I haven't heard a thing since. They
  17. Crim Mip wrote: I don't think this is viewer related. It sounds like you have some sort of DNS or port issue. You may need to check the wikis for help it checking your router settings. As for a decent DNS server. I usually just use Google's because it's easy to remember. It's 8.8.8.8 Actually I do use Google DNS. I have tried others as well with the same outcome. I had this issue back when viewer 2 first came out. And a later version seemed to have fixed it. Well up till 2.5 was released. The early issue was before I had a router as well. Both my computer and router are set to Google
  18. Ray Lonergan wrote: Vick Forcella wrote: Two possible solutions. V2 is now using HTTP, you can force it back to UDP somewhere... (not using V2 anymore) Or your problem is unrelated to the viewer but is DNS related. Try and set another DNS. Hmmm if anyone knows how to force it to the UDP I would love to see if that works.
  19. Vick Forcella wrote: Two possible solutions. V2 is now using HTTP, you can force it back to UDP somewhere... (not using V2 anymore) Or your problem is unrelated to the viewer but is DNS related. Try and set another DNS. Yeah I went to using Google DNS same luck.I sent logs ot Lindens by request.I keep thinking it has something to do with the web profile thing they added in 2.5. That is when the whole issue started..And nothing has fixed it. They also had same issue with Mac users two months ago..It was fixed in an update for them.
  20. Just tried Firestorm. Same issue, all I can think of is a feature they added in version 2.5 caused my issues. I have changed my DNS. And every other known suggestion with no luck. Whatever caused the issue is being used in third party as well it seems. So basically once the older versions are gone. So am I pretty much.
  21. Since I can't use any SL viewer past 2.4 due to the DNS error,which nothing has fixed and even a bug report has gotten no resolution. I am basically locked out of using viewer 2. Is there anyway to allow older versions to work again?"
  22. If this is a windows issue Lindens made a bug report when I posted about it. I have had this issue since version 2.5. I also had it when viewer 2 first came out and a later version somehow fixed the issue and it came back..Changing DNS, flushing DNS nothing helped. https://jira.secondlife.com/browse/EXP-914
  23. Why not have a cancel order button if the object is not delivered within say 1 hour? 8 hours is just a bit to long, I made a purchase for an event I am attending, the purchase is stuck in queue it seems. I made a couple of freebie purchases which came through ok. So basically now I have to wait 8 hours to get a refund. I mean cmon 8 hours? If you don't get the item in 1 hour it's obvious there is an issue and we should be able to get our lindens back either by cancelling the order or auto refund. Sorry a bit of a rant there but god.Getting to a point where it's almost better just to look it
  24. I think they got the Mac issue resolved..I had this issue since 2.5. Had it on the first viewer 2 as well, till it finally got fixed somehow..No resolution has fixed the issue..so they started an error report.
  25. The Lindens have started a error issue for me about this and trying to get it resolved. I was curious if anyone else or knows of anyone else having this issue with Windows XP/Vista/Windows7 for Viewer2 all the latest versions? Just so I know it might not be just me in this.
×
×
  • Create New...