Jump to content
  • 0

Can't Log In With Any Viewer + Error Messages


You are about to reply to a thread that has been inactive for 2454 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

With Grid Status you have to keep checking back. It can take some time for them to get a problem notice posted.

Since this is happening with different viewers that pretty much excludes the viewer.

That you can login from a friends computer pretty much excludes an SL problem.

That leaves your computer and the network. So, read through Troubleshoot Your #SL Connection. With that information you will be able to decide if it is your computer or connection.

Apples have special problems with DNS resolution. As the viewer tries to find the various SL servers things go wrong. You may need to use Google's DNS servers to clear of the problem. A link to the instructions for doing that is in the article.

Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

With Grid Status you have to keep checking back. It can take some time for them to get a problem notice posted.

Since this is happening with different viewers that pretty much excludes the viewer.

That you can login from a friends computer pretty much excludes an SL problem.

That leaves your computer and the network. So, read through Troubleshoot Your #SL Connection. With that information you will be able to decide if it is your computer or connection.

Apples have special problems with DNS resolution. As the viewer tries to find the various SL servers things go wrong. You may need to use Google's DNS servers to clear of the problem. A link to the instructions for doing that is in the article.

Link to post
Share on other sites
  • 0

Had a peek in the Firestorm source when this message is actually popping up: Apparently there is an issue with some file holding informationen about SSL certificates or some other protected data storage. You should try to uninstall the viewer completely and - important! - also delete the files in /Users/<username>/Library/Application Support/SecondLife and then try to reinstall the viewer.

But watch out: Usually there is also the IM history saved there, so you might want to check that folder for IM history and back them up first.

Link to post
Share on other sites
  • 0

cant figure out how to fix this damn freaking issue ive done everything ive removed every freaking second life viewer all the user data everything same **bleep** . what the HELL is going on. damn you linden lab.

 

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 2454 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...