Jump to content

tracert


You are about to reply to a thread that has been inactive for 1516 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

11 minutes ago, Leila Refenoir said:

looks like a disaster :(

454009310_tracert18.4.20202.jpg.4dad78640d4b1790a8717e1edfe6d3db.jpg

It' s not a disaster, but concise info :

  • From your PC to the sim10167-server is 14 hops.
  • The shortest response times are in your local network area.
  • The indications of * on several lines probably means those are routers not responding to pings ( that usually happens and is normal )
  • You have reached the server of sim10167 by 14 hops with a response time in total of 274 ms ( not a great reaction time, but sufficient to run SL in not too crowded or content filled areas.
  • You probably tried to repeat the command, but pasted an error, hence the error output on the last 2 commands.

All makes sense to me.

Edited by TDD123
Link to comment
Share on other sites

@Leila : I have no suggestions to make. I'm unknown of your issues and location ( not my business anyway ) and of course your geographical location is a large factor on the network latency you might experience. If you have issues or a bad conneciton, there are several ways to open your ports for better connectivity, but that also requires knowledge about setting up networking ports.

ports.png.bfe6f5143d4d8028c2b9a73d4ae948f1.png

ETA : maybe try throttling ( changing ) your Bandwith settings. Setting them lower is usually somewhat slower too, but setting it too high might overwhelm and congest your system with networking data. Try to find a balance.

Edited by TDD123
Link to comment
Share on other sites

for comparsion, i ran the same trace

C:\Users\mm>tracert sim10167.agni.lindenlab.com

Tracing route to sim10167.agni.lindenlab.com [216.82.49.33]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.254
  2     2 ms     2 ms     2 ms  125-239-202-1-adsl.sparkbb.co.nz [125.239.202.1]
  3     2 ms     2 ms     2 ms  222.152.41.201
  4     4 ms     2 ms     2 ms  122.56.113.4
  5     4 ms     2 ms     2 ms  ae7-2.akbr7.global-gateway.net.nz [122.56.119.53]
  6    27 ms    26 ms    26 ms  et1-0-0.sgbr3.global-gateway.net.nz [122.56.119.30]
  7    29 ms    30 ms    26 ms  ae2-10.sgbr4.global-gateway.net.nz [202.50.232.246]
  8    36 ms    26 ms    33 ms  103.13.80.125
  9   139 ms   139 ms   140 ms  ae-11.r31.tokyjp05.jp.bb.gin.ntt.net [129.250.5.34]
 10   139 ms   138 ms   141 ms  ae-3.r03.tokyjp05.jp.bb.gin.ntt.net [129.250.3.56]
 11   138 ms   160 ms   154 ms  ae-0.level3.tokyjp05.jp.bb.gin.ntt.net [129.250.8.202]
 12     *        *        *     Request timed out.
 13   201 ms   201 ms   202 ms  LINDEN-RESE.bar1.Phoenix1.Level3.net [4.53.104.14]
 14     *        *        *     Request timed out.
 15     *        *        *     Request timed out.
 16   207 ms   205 ms   205 ms  sim10167.agni.lindenlab.com [216.82.49.33]

Trace complete.

pretty normal for SL

Leila, I think your issue lies elsewhere.  In the other thread, Nalates posted info on what do to. And suggested that you check your SL cache files. Like clear your cache and relog

if you are not getting textures in your SL cache folder after a clear then its your connection to the CDN (not to the SL region server which is working as tracert says it is)

if you are getting textures in your SL cache folder, but onscreen it is all gray, then its your computer

 

 

Edited by Mollymews
,
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Leila Refenoir said:

I have been trying this with others which do full load on and off for months.  Many download ok but apart from the sea it is a grey putty color.

Not quite sure I understand. How does this download differ from the others exactly  ?

I have no issues downloading this with FIrefox .. perhaps give that a try.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Leila Refenoir said:

SL viewer does not download, substitute SL viewers do download.

Hmmh .... if you mean 3rd party viewers do download instead of official SL-vierwer I suggest you try installing those. Is there any specific reason you want to use this SL-viewer only ?

Link to comment
Share on other sites

You can update ( installing over previous installations ), but over a course of ten years these installations will get corrupted if installing updates over updates.

Have you tried uninstalling all other viewers and do a fresh clean install of the viewer first ? Besides that, this will not explain why your download is not finishing.

 

That could be at fault for many reasons.

 

ETA : As a last suggestion I' d say you' d better file a ticket with LL support for this.

Edited by TDD123
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1516 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...