Jump to content
  • 0

URGENT. EVERYTHING IS GONE (Firestorm)(solved)


Rumancekk
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1587 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

I don't know what I did. I was trying to get to my favorite wearables and I hate my drop down menu open and I had to type sometihng and suddenly I heard a ding and then everything was just gone. No menu period. Nothing on the bottom, nothing n the top, the only menu I  could get up was the chat because it auto opens when I type.

 

The screen is just completely clear other than that and my AO thing on the side and now I can't do anything or go anywhere because I don't have my damn menu

Please help

 

edit:

 

apparently just restarting fixed it but i was afraid it was gonna get stuck

Edited by Rumancekk
Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
16 minutes ago, Rumancekk said:

I don't know what I did. I was trying to get to my favorite wearables and I hate my drop down menu open and I had to type sometihng and suddenly I heard a ding and then everything was just gone. No menu period. Nothing on the bottom, nothing n the top, the only menu I  could get up was the chat because it auto opens when I type.

 

The screen is just completely clear other than that and my AO thing on the side and now I can't do anything or go anywhere because I don't have my damn menu

Please help

Try Ctrl+Alt+F1

That toggles rendering the UI. 

Edited by moirakathleen
left some letters out
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0
15 hours ago, Rumancekk said:

IThe screen is just completely clear other than that and my AO thing on the side and now I can't do anything or go anywhere because I don't have my damn menu

Please help

Screenshots are always helpful. You show us what you see, then we can tell you what is going on and how to fix it.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
1 hour ago, Fritigern Gothly said:

Screenshots are always helpful. You show us what you see, then we can tell you what is going on and how to fix it.

i ended up fixing it by restarting, but forgot to edit my post lol

either way, still have no idea how i managed it

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1587 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...