Jump to content

New Items in my magic box are not showing up in the market Place ? Is There a Problem ?


BigEd Saunders
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4149 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

1) Make sure the item is in the box. Just because you put it there once doesn't mean the box noticed. In my experience, the box will notice immediately when you have put the thing in again, and create a redundant content listing. You just have to deal with that.

2) Return box to inventory, tp to other sim, log out, toss computer cookies, restart computer... open SL, tp to correct sim, rez box, reset box, synch box in SL.

3) Wonder why it still hasn't worked. Some of us are getting really good at step 3.

Link to comment
Share on other sites

I had the same problem and still do as i placed a whole new av set that included a bout 19 different items and only 1 decided not to show up.

 

Try renaming the object

copy the magic box and rez it in a seperate sim

 

I had a lot of good suggestions given http://community.secondlife.com/t5/Merchants/failed-deliveries-to-customers-again-and-again/m-p/798689#M2203

 

hope it helps, they did finally help me, so don't over worry, just gonna take a lil bit of time to fix

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4149 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...