Jump to content
  • 0

All of my structures on my Sim went phantom


Gabe Huntsman
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1480 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Hello, I am in the process of creating a sim and all was going well.  Last night, 5/29/2020, every structure went phantom.  I made no setting changes I was just working on laying out some new buildings.  Can anyone suggest a fix?  I have done several restarts hoping that would help but the issue still exists.  I would appreciate some advice on correcting this without have to redo all of the work that I have put in.  Thank you very much.

Gabe Huntsman

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If one link in a linkset is made phantom, then they all become phantom. Linking a phantom prim to your linkset will have that same effect. If you really want to have only one link (or a small selection of them) behave as phantom, you can select that link individually and set it to Physics Shape Type NONE (in the Features tab in your editor).  The only link that you cannot change in this way is the root prim of the linkset.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1480 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...