Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Cathy Arlington

Group tag

Question

  • 0

All you should need to do is tick group titles under preferences/general, only the name of the group role will show,

 

You also need to have name tags ticked as on and make sure My Name is ticked too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

All you should need to do is tick group titles under preferences/general, only the name of the group role will show,

 

You also need to have name tags ticked as on and make sure My Name is ticked too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

All you should need to do is tick group tags under preferences/general. Also ensure that name tags are on and that My Name is ticked.

Bear in mind that your group role will be displayed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Double check that in your sidebar "People > My Groups" when you click to highlight the group that you want active, that you have clicked the large checkmark at the bottom of the box. If the checkmark is greyed out then that group is activated.

In preferences you should have check marks next to, "name tags" ON and at least My name and Group titles

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Try Clear Group Cache from Advanced Menu. If Advanced Menu not visible press CTRL+ALT+D. Close SL and relog (may not be necessary)

If that fails, try restoring your default settings without reinstalling Second Life. Move your existing user_settings folder to a different temporary directory for deletion later. Next time Second Life starts, it will create a new, default set of settings files. Your settings files can be found in the following location:

Windows Vista/Windows 7 - C:\Users\<username>\AppData\Roaming\SecondLife\user_settings

Windows XP - C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\SecondLife\user_settings

If AppData or Application Data is hidden, follow the instructions here to enable viewing.

http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=74220

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Here again :) thank you all for your help. problem is solved now. Have installed some older viewer 2 versions and have uninstalled again (also the setting files as Nyll prescribed) and tadaaaaaaa got my group tags back.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I had the same problem, and i have the real solution to fix it easily. It was probably caused by a different viewer who offered the option in their menu, but SL viewer 2 don't offer it, ok, here is the answer.

 IT IS NOT THE SAME AS IN THE MENU PREFERENCE - That one hide all group tags.

This is a different option called RenderHideGroupTitle in the console with a bolean False/True. This different option is used to toggle hide/show only yours.  You can hide only your tag (even if you wear it) and keep seeing others tags.

Go in Advanced menu (CTRL+ALT+SHIFT+D to enable it)

scroll down to: Show debug settings.

Then in the list of commands search for RenderHideGroupTitle and set it to False or True to toggle the tag on and off.

 

Enjoy!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...