Jump to content

Cookie Problems?


Perrie Juran
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4166 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Cookie Monster.JPG

 

I keep having a problem with something not remembering which threads I have perused.  And despite the fact I have my preferences set to display threads with newest posts first, they keep appearing in random orders in my browser (Firefox).  Cookies are enabled on my computer.

Whats even weirder is that during the same log in session it varies from page to page.  The picture above is from the "Off Topic" page.  The next picture is from the Lifestyles page where everything appears OK.

Cookie Monster 2.JPG

 

I have been seeing this for a few days and it is hit and miss across topics when and how the pages appear.

Link to comment
Share on other sites

On the last few days, many threads were moved to Off Topic forum. Maybe thats the reason that they are showing in apparently random order (I think that they are displayed by the time of move).On the last few days, many threads were moved to Off Topic forum. Maybe thats the reason that they are showing in apparently random order (I think that they are displayed by the time of move).

Link to comment
Share on other sites

 


Vania Chaplin wrote:

On the last few days, many threads were moved to Off Topic forum. Maybe thats the reason that they are showing in apparently random order (I think that they are displayed by the time of move).On the last few days, many threads were moved to Off Topic forum. Maybe thats the reason that they are showing in apparently random order (I think that they are displayed by the time of move).

 

Hi

Yes, could be.  When I moved the threads I saw they were showing at the top of the list on boards.  Sorry if this caused confusion.  Let us know if you see something that is an issue, other than changes due to moved items.   If it is something else we can check into it. 

Update:  We were able to confirm it was related to the moved posts and not some other issue.  Looks like we have it resolved for future bulk moves as well.  (There is a way to have moved posts sorted into the correct order upon moving. )

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4166 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...