Jump to content

what keeps happening to my cache


BellaDonnaCopular
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2579 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Well, it could actually be cache corruption, and something has changed to make that happen more and more often lately after a long time when the cache was relatively stable. If resetting cache clears up the problem for a while before it comes back then it's nothing to do with hardware, but rather this new bug.

(One way the new bug manifests is really, really weird, too. When things get screwed-up enough, the viewer actually contaminates objects on the sim that the user has permission to modify, specifically swapping alpha modes from "Masking" to "None". There's another thread about it here somewhere and a jira; I was reminded by the OP's pictures that I'd seen something very similar just before that bug hit.)

Link to comment
Share on other sites

When you ask a technical question like yours, include information about your viewer and computer. Copy paste the information from the viewer's HELP-About...

Your picture shows what looks to be some things that have not rendered completly. That could be from a weak connection. Test your connection to an SL server. Get the IP address of the server you are using from HELP->About... Instructions for testing are here: http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

Having a good internet connection is not the same as having a good connection to SL.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

you're not the only one, I keep getting this too just before my viewer crashed (if I use firestorm) the normal SL viewer crashes instantly

 

the only "fix" I can find is to use an old firestorm version (4.6.9(42974))

My specs are
CPU: i7 975 extreme edition
GPU: Gtx 780
Ram: 16 GB
OS: Windows 10 Pro 64bit

my pc doesn't overheat, and I've tried formatting my pc without it fixing it

 

https://i.gyazo.com/b5a6f9115436236decf9acffc522b396.jpg

https://i.gyazo.com/354906a876d6374090772e7aa2f6c8be.png

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2579 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...