Jump to content
  • 0

Crash problem: SL won't load anymore even after re-installing.


LyndaNecho
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4036 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If you crashed due to a graphics setting, chances are that setting is something your video card objects to in a violent way.  You need to undo that setting.  If you can get to the log in screen, go to your preferences before you attempt to log in.  Change the setting that caused your crash back to what it was before, okay (or apply) and shut down the viewer.  I would wait a few minutes, perhaps reboot the computer.  Then try logging back in.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

If it's happening even after you re-installed the viewer, then you probably didn't remove the previous installation completely before you re-installed.  You'll need to get rid of the user data files as well as the viewer's exe file.  See >>> http://wiki.phoenixviewer.com/doku.php?id=fs_clean_reinstall for instructions about finding and deleting those files.  That page is on the Firestorm support website, but the same process works for all viewers (although the filenames will differ).

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4036 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...