Jump to content
  • 0

Mark Forum As Read Behavior Change


Lindal Kidd
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2572 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Has LL changed the way things work again, or is there a new bug?

Normally, when I click "Mark Forum as Read", a little banner appears saying something like "forum marked as read".  Then I click the Back arrow to get back to the list of forums and go to the next one.

Today, that changed.  When I click the button, the screen gives a little jump, and all the posts that were in bold (unread) become un-bold.  But then, annoyingly, I have to click the Back button an extra time to leave the post I'm on, close the forum and get back to the list of Answers forums.  More like CLICK (leave post) CLICK (go back to previous forum post list) CLICK (go back to forum list).

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I can't reproduce that. I usually open each forum in a sperate tab so I'm not sure how it worked before but when I try it your way now, it seems to work fine. I click "Mark as read" and all the post are unbolded (is that actually a word?) and the back button takes me right back to the main forum list.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2572 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...