Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'forums'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • People Forum
    • Your Avatar
    • Make Friends
    • Lifestyles and Relationships
    • Role Play
    • General Discussion Forum
    • Forums Feedback
    • Missed Connections
    • Second Life Education
  • Places and Events Forum
    • Favorite Destinations
    • Upcoming Events and Activities
    • Games in Second Life
  • Official Contests & Events
    • Leap Into Love Snapshot Contest
  • Creation Forum
    • Fashion
    • Art, Music and Photography
    • Animation Forum
    • Bakes on Mesh
    • Environmental Enhancement Project
    • Machinima Forum
    • Building and Texturing Forum
    • Mesh
    • LSL Scripting
    • LSL Library
    • Experience Tools Forum
    • Sansar for Second Life Residents
  • Technology Forum
    • Second Life Server
    • Second Life Viewer
    • Second Life Web
    • General Second Life Tech Discussion
  • Commerce Forum
    • Merchants
    • Inworld Employment
    • Wanted
  • Land Forum
    • General Discussion
    • Mainland
    • Linden Homes
    • Regions for Sale: Full Private Island
    • Region for Rent: Full Private Island
    • Regions for Sale: Homesteads
    • Region Rentals: Homestead
    • Parcels for Sale: Mainland
    • Parcels for Rent: Mainland
    • Wanted: Full Private Island
    • Wanted: Homesteads
    • Wanted: Mainland
  • International Forum
    • Deutsches Forum
    • Foro en español
    • Forum in italiano
    • Forum français
    • 日本語フォーラム
    • 한국어 포럼
    • Fórum em português
    • Forum polskie
    • المنتدى العربي
    • Türkçe Forum
    • Форум по-русски
  • Adult Content Forum
    • Highlight Upcoming Events
    • General Discussion
    • General Announcements
  • Answers
    • Abuse and Griefing
    • Account
    • Avatar
    • Creation
    • Inventory
    • Getting Started
    • Controls
    • Land
    • Linden Dollars (L$)
    • Shopping
    • Technical
    • Viewers
    • Everything Else
    • International Answers

Blogs

  • Commerce
  • Featured News
  • Inworld
  • Tools and Technology
  • Tips and Tricks
  • Land

Categories

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Português
  • 日本語
  • Italiano
  • Pусский
  • Türkçe

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 5 results

  1. ...Something like a "Place Your For Sale Stuff Here" post somewhere if it's not land, to give everyone the opportunity to post their stuff just in one section to not bother the other forum spots?
  2. ...Explain it to me like I'm 5, pretty please and thank you.
  3. Although my Systems (both on my Linux Desktop and my Win10 Laptop) are up-to-date, I couldn't log in on the Forums using Firefox and Chromium. Even on my Laptop there was a message about "insecure Connection", but I was able to log in regardless on Edge - but not on Firefox. Are LL working on the Logins page, or is something else happening? ETA: I just saw at "Advanced":
  4. Has LL changed the way things work again, or is there a new bug? Normally, when I click "Mark Forum as Read", a little banner appears saying something like "forum marked as read". Then I click the Back arrow to get back to the list of forums and go to the next one. Today, that changed. When I click the button, the screen gives a little jump, and all the posts that were in bold (unread) become un-bold. But then, annoyingly, I have to click the Back button an extra time to leave the post I'm on, close the forum and get back to the list of Answers forums. More like CLICK (leave post) CLICK (go back to previous forum post list) CLICK (go back to forum list).
  5. So (for me) the link insertion method could use some rethinking. I pasted in some text for a link -- like I would do in many forums. It put itself in an odd box like it would if I was accessing a page, but nothing showed up but an empty grayed out blinking box. I couldn't delete that area -- at least I tried hard and didn't manage it, but it looked completely empty. Next I used the LINK icon to get the link making box which worked fine. I understand that "sometimes" when inserting a URL the first photo of that page shows up which is great if there is a photo. If not, then it seems messy. Here is the forum post: And that of course worked just fine. Here is the screenshot of what I saw in edit:
×
×
  • Create New...