Jump to content

Old Experience Tools forum still inaccessible


Innula Zenovka
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1985 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

This has been discussed over in the scripting forum.  

Essentially, there was originally an Experience Tools forum with access restricted to beta testers only, which was then made public once Experience Tools were released on the main grid.    That forum, though traces of it can still be found with Google, is no longer accessible .   Attempts to follow the Google links give the error "The page you requested does not exist Error code: 1S160/2."

While it would be fair to say that the forum wasn't very active and that most discussion of Experience Tools after they went public has happened in the Scripting forum, there is still useful material to be found in the Experience Tools forum which isn't available elsewhere.   

Is there any chance of getting the forum back, at least in read-only format?

3b0b1240b0b3b131c4bea3c9b0d7aad6.png

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
You are about to reply to a thread that has been inactive for 1985 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...