Jump to content
  • 0

why SL goes wrong ?


milli Sauber
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2250 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Thank you for editing your post.  I think I understand now.

An update on the regions used for testing new server deployments (RC channels "Magnum", "LeTigre" and "BlueSteel") is causing problems like that. Some items that are supposed to rez from a complicated rezzer fail to appear.  The bug report is here:

https://jira.secondlife.com/browse/BUG-37573

You can see whether you are on a region in the RC channels by opening Help >>> About Second Life and looking for the words "Magnum", "LeTigre" or "BlueSteel".  Those regions are all experimental, so you should expect occasional odd behavior like this.

If this is your problem, you may want to submit a support case to ask Linden Lab to roll back the server to a previous version.  If you are patient, however, Linden Lab should be loading a new version soon anyway.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2250 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...