Jump to content
  • 0

butt broadcaster problem on SL


chesterburnett
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2909 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Well I have the Butt-Broadcaster and my stream wasnt connecting to "on air"

server was down and so no problem for them -transferred me to another server

So in my Butt settings I edited the server info to reflect the new server and saved it

then in my stream info I edited to the new stream and saved it and I saved all setting

and checked and they both show the new server and stream properly but then when I

tried it it still goes to connecting and not to "on air" so I tried logging out and then back

in and still no luck. I tried it on my sim that has my stream in about land but no luck

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Interesting,

What OS are you using. I use to use this product at a quick Relay Service tester. So I dug it out and find that it is not working under my New Windows 10 Professional OS.

Is is broadcasting a lovely background hiss so that requirement is being met. However now capture of my VLC or Media Player music when running. Apparently the default PCM sound capture mode is not available on Windows 10.

This might be corrected with VAC [Virtual Audio Cables]

http://downloads.tomsguide.com/Virtual-Audio-Cable,0301-31100.html

Testing now...

I'll let you know what the results are.

 

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2909 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...