Jump to content
  • 0

teleport crashes and connection issues


rosewill1982
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3130 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

I really don't know where else to turn to. I've been having random teleport crashes for the last couple of days or so, and I'm unable to find a pattern to them. I have been having issues logging into SL as wel, it takes 3 - 5 attempts to log in now, some times I get some sort of permissions error. when i do manage to log into SL, I get a marketplace error pop up randomly, even though I am not doing anything with the marketplace.

The transaction with the Marketplace failed with the following error :

Reason : 'STATUS_NO_CONNECTION'

I've done everything I can do to troubleshoot this error, total network reset, cache cleaning, total format and reinstall of the computer in question (was having other issues as well, figured what the hell) detatching everything from myself in world, and the problem percists, My connection has been increadably stable from what I can tell, charter has been good to me.

http://www.speedtest.net/my-result/4788750008

http://www.pingtest.net/result/133569018.png

I really don't know what else to do, so any help would be appriciated. I'm including details about the computer as well.

Intel core i7-4700MQ
8g DDR3
nvidia GT750M
crucial SSD CT256MX100SSD1
Killer 1202 wifi card
windows 10 X64

Thank you in advance

 

EDIT: So a few people with these same issues have PM'd me on SL asking if I found a solution, I haven't yet, but I HAVE found a common factor, everyone having these issues has Charter for an ISP. So theres the problem, I've contacted charter already, and they said they would look into this, but can't give me any details. So it looks like we will be playing the waiting game. Thanks for your help everyone!

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You seem to be doing the right things.  In addition:

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Check your firewall and antivirus routines in addition to the things that Lindal suggested. Antivirus programs, in particular, can be overly aggressive at times.  If yours has been checking every single texture that yoiur graphics card is downloading, for example, it can be adding unnecessary load and causing the SL viewer to crash at stressful moments, like when yoiu teleport.  See http://wiki.phoenixviewer.com/antivirus_whitelisting and https://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/How-to-improve-Viewer-performance/ta-p/1316923

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3130 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...