Jump to content
  • 0

Lag, rez time


Sprual
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3892 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello Sprual and welcome to SL Forums. The first you have to do is to decrease your maximum bandwidth to 500, as the default setting under preferences --> setup in viewer 3. If you fix your problem this way you can increase it a bit gradually till to find the best setting for your system. If you use wireless connection just avoid it. It is not suggested for SL. Reboot also your modem / router leting it closed for at least 2-3 mins. Usually it helps also.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Something is not in perfectworking order if you are loosing hundreds of packets.  You have a big problem somewhere in the pipeline between your machine and LL's servers.  You can test online with a number of different diagnostic tools.  For example, try >>> http://www.dslreports.com/linequality  ..   Most of the time when this problem shows up, your router is the culprit.  Use a direct cable connection (not wireless) and reboot your router periodically to clear its RAM  and assure a good hold on an IP address.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3892 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...