Jump to content
  • 0

SL Viewer 2.6 or 3 or Phoenix crashes at preview screen when I try to upload a valid image.


Rodney Farlight
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4600 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

For several weeks, every time I try to upload a 1024 or 512 24bit JPG file, then the viewer crashes on the preview sqreen when I click on "Upload"   I have tried viewer 2.6 , the latest 3.xx, and the older Phoenix viewers and all crash.  I have uploaded hundreds of texture images in the past without problem.  I have no idea what has happened !  Help please!

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

This looks like an old problem that was never resolved. See VWR-7786  Crash upon Texture Upload

The final entry in that JIRA report was a year ago: "Linden Lab is no longer making changes to the 1.23 codebase. Closing as unactionable because we don't see this problem in Viewer 2."  If you are seeing it now in a V2 codebase viewer, it would be a good idea to create a new JIRA report yourself, including all of your own observations and referencing VWR-7786.  All you have to do is log in to jira.secondlife.com and click the +Create Issue link in the extreme upper right corner of the main screen.  Follow the directions to produce your report.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4600 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...