Jump to content
  • 0

Firestorm Viewer Closing and Window Disappearing After login


Question

I hope someone can help me because this issue seems very strange to me. 

I have multiple SL accounts.  With that being said, I have tested every single one and only have an issue with a specific account.

When i login to the latest version of the Firestorm Viewer it appears all is going well and things start to load normally.

All of a sudden the window just disappears, every single time.

I also have the Black Dragon Viewer and I can login to this with no issues at all, only FS is giving me the problem and only solely on this specific account.

I have tried clearing my cache, changing my name, detaching just about everything from my avi and would reset/ character test if i could. (I can't seem to find the option in Black Dragon and can't have FS stay up long enough to reach the option)

I did not do a reinstall only for the fact that my other 5 accounts have absolutely no issue and is isolated to this one specific account.

Any help would be absolutely amazing since the account affected is my main and holds my SL lifeforce!

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
4 hours ago, meowzuh said:

I hope someone can help me because this issue seems very strange to me. 

I have multiple SL accounts.  With that being said, I have tested every single one and only have an issue with a specific account.

When i login to the latest version of the Firestorm Viewer it appears all is going well and things start to load normally.

All of a sudden the window just disappears, every single time.

I also have the Black Dragon Viewer and I can login to this with no issues at all, only FS is giving me the problem and only solely on this specific account.

I have tried clearing my cache, changing my name, detaching just about everything from my avi and would reset/ character test if i could. (I can't seem to find the option in Black Dragon and can't have FS stay up long enough to reach the option)

I did not do a reinstall only for the fact that my other 5 accounts have absolutely no issue and is isolated to this one specific account.

Any help would be absolutely amazing since the account affected is my main and holds my SL lifeforce!

Contact the Firestorm team, via their inworld group or their web page:  https://www.firestormviewer.org/contact-us/

The logs can provide useful information.  You'll find them in %APPDATA%\Roaming\Firestorm_x64\logs

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...