Jump to content

Dae parsing issue when trying to upload mesh file


bilal494
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1437 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I am a beginner in blender.  I have been trying to upload mesh files, it gives me the error regardless of what file I upload. I even tried to save a a file with just single object on it but even that doesn't upload. I looked up for it and I don't have any special character names in my file

 

I get this message everytime i try to upload.

http://prntscr.com/tig5k1

Link to comment
Share on other sites

What does your log file show? 

Also when you export the DAE what settings are you using? 

You need to select the mesh you want to export and the make sure you use the presets for SL static (assuming you are starting simple with static, not rigged)

With that preset it should only export selected objects, double check that is the case. When the blender export is donw it will says "exported 1 object" or something to that effect.

The error you are seeing there can appear for a number of reasons but at the point you are seeing it frequently means the DAE file is empty or has no mesh items in it, that's a good place to start at least.

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 1437 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...