Jump to content

Avastar animation upload off a bit...


You are about to reply to a thread that has been inactive for 506 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I have a custom rigged avatar which seemed to be fine. It uploaded great, no errors, and it seemed to be pretty straight. I made an animation for it, and it looked fine (its a walk, so the body shouldnt bend to the left) in blender, but when I upload it on second life, the body is slightly tilted, and the animations arent mirrored correctly, here is a photo for reference.

 

Here is how the body should look during the animation                 And here is what happens.

84cd16b258d45df639f639c4990aefd8.png.52ea3486a75706292fa91e7770761994.pngb9f55c09321238a4be1fccdedbe99114.png.3a5cef2eea07800cbcd851a0226fad48.png

 

 

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, kira Alena said:

body is slightly tilted,

In edit mode, you should check the bone roll of each single spine joint you used and make sure they're all at zero. You will also need to re-upload both body and animations to adapt to the right roll 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 506 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...