Jump to content
  • 0

Viewer 2 has been crashing on me at start up every time for a week or so now. It gives an error..


Kozi Neiro
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4796 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

Viewer 2 has been crashing on me at start up every time for a week or so now. It gives an error when it 'finished' loading and says Problem with the region or something with the connection.. but internet is fine and phoenix will load. (Though I hate it and prefer to use Viewer 2.. I've uninstalled and reinstalled multiple times now.

 

Can anyone help? ):

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Have you tried testing your connection?  You can run a ping test at http://pingtest.net/  The quality of your connection can vary over time with the same ISP and if you get a low result from the ping test (packet loss, high ping time, and/or high variance), your connection to the grid will be unstable and cause lots of crashes.

If you do get a low ping test result, contact your ISP provider and complain and ask that they fix the problem.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Fortunately there are not huge differences between the different updates and they are fairly frequent, so if they do break something it should get fixed ready for the next update & anyone that has problems with 2.6.3. can just skip that one and go from 2.6.2 to 2.6.4 when it is released :)

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4796 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...