Jump to content
  • 0

My lins were reset? Any Answers as to why?


SubbyWave
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2896 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Most likely explanation is that your L$ balance simply failed to load in your viewer.   That happens now and again.  Simply clicking on the L$ icon, where you expect to see your balance, will usually force it to load.

You should also check your L$ Transaction history at https://accounts.secondlife.com/transaction_history/?lang=en-US#/, which will show you your actual balance.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 0

You're looking at your $L balance in the viewer.  This can sometimes be wrong.

Look at your account balance here on the web site.



It will probably show your correct balance.  If so, you can generally re-set the balance shown by your viewer simply by re-logging, or getting a friend to send you $L 1.

If your balance shows zero, then look at your L$ Transaction History.  If it shows a transaction you didn't make, it's possible that your account has been compromised, most likely because you fell for a phishing scam.  Immediately follow the instructions here: http://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/Password-and-account-information/ta-p/700017#Section_.5 (What to do if your account has been compromised)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2896 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...