Jump to content
  • 0

SL HELP :(


Zamme Barnside
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2292 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Aha!  This is a different problem from the one you mentioned in your other thread.  If your viewer is having trouble with capabilities, you have an Internet connection issue. 

Capabilities are the permissions you need in order to access your inventory, your friends list, your group list, and a number of other databases in world.  Without those, you cannot log in.  You almost certainly have enough bandwidth.  That's rarely a problem.  Instead, you have an unreliable or unstable connection.  If you have been using wireless, don't.  Plenty of people have no trouble at all with wifi in SL, but it is neither resommended nor supported by Linden Lab.  Use a direct cable or DSL connection instead.  Then reboot both your modem and your router and then restart your computer.  That will help the machine get a firmer connection to an IP address and clear cobwebs out of their RAM.  For more advanced suggestions, see http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2292 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...