Jump to content
  • 0

why am i having voice issue's still?


Bridget LittleBoots
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2579 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello there, I've been having severe issues as well the last week. I tried everything from doing a Trace Route, to updating sound drivers, to uninstalling & reinstalling firestorm & even trying different viewers. I'm a big user of Skype and I utilize while I'm on SL to speak with my family members in sl, bc some of them also have sound issues. What I found was that if you go into Control Panel>hardware & sounds>manage audio devices and you right click on those & click properties>advanced, you have to make sure that Exclusive Mode, is UNchecked. It will say "allow applications to take exclusive control of this device". That was my problem & it took me forever to figure it out. Bc somehow my computer decided to check it back off again on me. Not sure how but this was my problem. If there's anything I can do to help out, please feel free to IM me in world under Ryen Cliassi. Good luck & Happy New Year to you.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2579 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...