Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Babycakes Frenzy

did the update for viewer 2 and now everything is twisted - anyone got a solution?

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3608 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

It sounds to me like you might be talking about sculpted prims as they will often appear all "twisted" when they don't rez properly. Is it all prims that are having the problem or just sculpted prims?

There's a little know trick that can help sculpt prim rezzing, but be careful not to mess too much with debug settings as you could screw something up!

You need to go into the advanced menu (Ctrl+Alt+D to show the menu if it's not on your menu bar in the viewer), then go to 'Show Debug Setting', then type 'rendervolumelodFactor' in the box and change its setting to something like 5 (its its only at 1 or 2 you may well experience problems with sculpt rezzing).

More info here: http://www.baxcoen.com/2009/09/09/rendervolumelodfactor/

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It sounds to me like you might be talking about sculpted prims as they will often appear all "twisted" when they don't rez properly. Is it all prims that are having the problem or just sculpted prims?

There's a little know trick that can help sculpt prim rezzing, but be careful not to mess too much with debug settings as you could screw something up!

You need to go into the advanced menu (Ctrl+Alt+D to show the menu if it's not on your menu bar in the viewer), then go to 'Show Debug Setting', then type 'rendervolumelodFactor' in the box and change its setting to something like 5 (its its only at 1 or 2 you may well experience problems with sculpt rezzing).

More info here: http://www.baxcoen.com/2009/09/09/rendervolumelodfactor/

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thank you so much it worked - was actually set to 0...ur a saving angel haha have been uninstalling and reinstalling and finally its fixed - now my beach actually have palm trees again

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3608 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...