Jump to content

TheMadAlice03

Resident
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About TheMadAlice03

  • Rank
    Member
  1. I have Avastar too. Tried with it as well. Same thing. I'm literally swamped. I have no idea what is going on ?
  2. I just tried that. And the stretched part just changed sides again. It was on left, now it's on the right. ?‍♀️ LOL.
  3. If I add the inside it actually looks worse I will have to check the export thing, but I haven't changed anything there either. One thing I noticed, and I'm attaching a screenshot, is that my avatar looks "off" when I upload the mesh. Like it's not straight? I'm exploring all possibilities at this point. I tried to reset the bones and everything. And it's off exactly where the mesh is acting weird. Would this be the issue?
  4. I didn't add an "inside" because that was my 6th or 7th test for that particular mesh. I was focusing overall to see what's wrong. I tried making it tighter, bring it in, sculpt it, but nothing changes in the mesh when I upload it. It looks ok in blender, but once I upload it to SL there's no difference. It's like I didn't do any changes. It didn't happen until 2 meshes ago. Everything worked fine, I never had this issue. But the last two meshes come out like this. I didn't change anything in my workflow.
  5. Oh my God, thank you! I thought it's my viewer or something. I have this issue with certain hairs, when they hit the clothing, it becomes transparent. Same when I sit near my window, the outline of the hair makes parts of it look transparent. Ugh!
  6. I had a similar issue, and it turns out the body was at fault, not the HUD itself. I got everything redelivered and only until I changed the body and used the redelivered one, the HUD started working. You can try this also.
  7. Hello everyone! I'm having an issue with some mesh I'm trying to upload to SL. Everything looks fine in blender, I tried cleaning up the weights over and over, and I still have no clue what's happening. One side of my mesh gets "stretched". Sometimes it's the right side, sometimes the left, so it's not an issue of weights from what I can tell. I'm including some screenshots: https://gyazo.com/8ad3fedbcd1f9cae4d4457a0adad802b https://gyazo.com/8cc9bab47bc674fd807a753c70ecb6ce how it looks in blender: https://gyazo.com/8548420b8a48e07e3049334489aa1693 and now it moved to the other side: https://gyazo.com/9b875451bec152d376aa7025b711b38d I have no idea why the mesh is acting this way, and it's not the only one. I have issues with all the mesh I'm uploading. Does anyone have any idea? Thank you very much!
  8. Hey everyone! So, I'm running into a bit of an issue here. And it seems to happen to a few of my creations (and not only) I'm importing my DAE into SL, and parts of the mesh become transparent even though they exist and you can see them from a different angle. Here is a gif of my issue: https://gyazo.com/ba80a1fea94cda4dae1efc3cbd319c45 The inside of the jacket is transparent even though the jacket has an inside. I'm not sure what I'm doing wrong? I used to think it's something with the alpha of my mesh body overlapping but if I rezz the original object same thing happens, even worse, you can't even see the back: https://gyazo.com/8c28ecbe65379f6bba96ba2e367cd297 If anyone can help me figure out what's happening, I'd be more than grateful. Thank you kindly!
  9. OH MY GOD! I can't believe I had none of my monitors plugged into my video card ?‍♀️ Basically ,none of my programs were using my nVidia, but my Intel. YOU are a life saver! I just plugged my monitors into my card sockets, and when I opened Second Life I was prompted with the message that a video card change was detected. And now all my other programs are running on nVidia as well. THANK YOUUUUU!!!
  10. Hey everyone! I'm having an issue with Second Life viewer using my Intel (onboard) graphics card which is causing me to crash every 10 minutes, instead of my nVidia GeForce GT 730. I'm on a Desktop, Windows 8, 64bit. I have already tried manually adding Second Life to use the graphics card, to no change. I'm really puzzled as I have no idea what else to do. Thank you!
  11. Thank you so much, I'll give it a try later and see if any of these work for me. Many thanks again!
  12. I'm not that familiar with Blender, but I'll have a look. Thank you for the links and the video! Could it be that maybe it's too heavy? Someone suggested that items from Marvelous Designer are quite heavy, and maybe that's the problem. I didn't have any problems when uploading the choker from Maya, even though some of the things on it were mirrored. But it was smaller, so less heavy.
  13. Hey everyone! So, I designed a few stuff in Marvelous Designer using the new Bento skeleton as my avatar base. After saving my creation, I opened it up in Maya and saved it as fbx and then converted it to DAE. Everything was fine up until here. But now when I try to upload my mesh into SL, I get this "DAE parsing issue" error and I'm not sure what I'm doing wrong? I'm fairly new to uploading mesh to SL. I used to create clothes and accessories for my 3D models (for Poser), but not for SL. I want to mention that I didn't have this problem with another creation I did using only Maya. A simple choker, followed the same steps, converted, etc. I could upload it just fine. But with the creations from Marvelous Designer, I get this error. Can someone give an advice? Thank you very much!
  14. Hi there! I have a question. Once you register for a premium account, you are eligible to register for a Linden House (of your choice from the 4 types). I was wondering, if you do not use the right to own a house, do you still get those 512m2 parcel to use however you want? As in adding your own house? Thanks!
×
×
  • Create New...