Jump to content

Help me?


0crazyzombie0
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3846 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Welcome to Second Life Forums, 0crazyzombie0

This is a very common problem, often occurring because of an interruption in your internet connection, and very easily fixed.

I would suggest starting with the simplest of fixes which is to press "ctrl", "alt", and "R" all at the same time.  This is what we do to "rebake" our avatar.  (Someone might also say to you "you need to rebake" - again, this is a useful thing to know how to do in Second Life.)

There is further information about being a particle cloud or a "ruth" cloud, over on the official Second Life Knowledge Base.  Here is the link to that. http://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/Troubleshooting-avatar-appearance/ta-p/1256955

It would be very useful if you would keep this thread updated with what action you try until your issue is fixed.  Further suggestions may follow.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3846 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...