Jump to content
  • 0

Still won't let me in.


Arthurian16
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4563 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Clearing the browser cache worked for me the one time I had your problem (quite some time ago though).  Another trick that many use is to install a different viewer.  Log in so that you get the pop up to agree to ToS.  Once you've done that log back out and then log in with the viewer of your choice.  SL's older viewer 1.23 is a good one to try.

http://wiki.secondlife.com/wiki/Linden_Lab_Official:Alternate_Viewers'

The 1,23 viewer is way down at the bottom of the page.  Pain in the butt which is why I suggested the clear browser cache first.

 

One more point..........I hope you actually read the ToS before you agree to it.  That could possibly prevent some surprise down the road.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hello Arthurian. This is the 3rd thread (if i counted right) you created. Do you get an error message when you try to log in or run the application? In the previous thread you said that you couldn't accept the TOS. Did you fix it ? Please use the Options and Edit your posts if you want to answer or to provide further informations and don't create new threads. Really it doesn't help.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4563 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...