Jump to content
  • 0

My avatar is invisible or bugged skin wise. rebake or test default avatar doesn't help at all either


Eizer Rae
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4565 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

My avatar is invisible or bugged skin wise. rebake or test default avatar doesn't help at all either. I even messed with the cache, clearing it, bandwidth, cache size, texture memory (which worked for a short time, then broke again), graphics setting. Literally nothing has worked, and my alt account can see this as well as others, indicating the possibility of a server-side issue. I mainly run Firestorm but tested this of pheonix, and SLV2, all the same results. I've had this for a few days by now, and it popped out of literally no where.

 

Also, my alt seems perfectly fine, it's purely my main account

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

If the solutions at http://wiki.phoenixviewer.com/doku.php?id=fs_bake_fail aren't working, it's because you have a connection problem .   If the necessary information about your appearance is messed up in transmission, you may end up with a borked file on your computer, or SL's servers may end up with a borked file. You can cure it temporarily, perhaps, but if the transmission problem is still there, the bake fail issue will just keep coming back.  Try the ideas at >> http://blog.nalates.net/2011/10/26/troubleshoot-your-sl-connection/ .

BTW, my own simple first suggestion is to get off of wireless, if you have been using it.  That simple move cures all sorts of problems.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4565 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...