Jump to content
  • 0

I keep getting Socket operation timed out on my brower and search.


Shelly Giles
You are about to reply to a thread that has been inactive for 2294 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

This is just a stab at what I think the problem may be ......  I'm guessing that you do not normally use Microsoft's Internet Explorer as your browser, so log out of SL and try IE9 now.  Then log back in and see if your browser and Search work.  Whether the experiment works or not, you can go back to using your preferred browser then .  My guess is just that your viewer doesn't know how to find IE9 on your computer when it needs to, so this may take care of it.

Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

There may be several possible solutions.  Your 'webkit' browser is crashing.

Ity jhas been reported that you can right click the slplugin.exe in the /program files for Second life and click "run in compatibility mode" for win 95.

Also, this has been known to be caused by Avira AntiVir WebGuard crashing the webkit viewer. Try turning off your anti-virus program, or use another anti-virus program.

Make sure that you have an updated version of both Flash and Quicktime.

For details,  see https://jira.secondlife.com/browse/EXP-912

 

 

Link to post
Share on other sites

This is just a stab at what I think the problem may be ......  I'm guessing that you do not normally use Microsoft's Internet Explorer as your browser, so log out of SL and try IE9 now.  Then log back in and see if your browser and Search work.  Whether the experiment works or not, you can go back to using your preferred browser then .  My guess is just that your viewer doesn't know how to find IE9 on your computer when it needs to, so this may take care of it.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...