Jump to content

script working in a weird way on different parts of land


You are about to reply to a thread that has been inactive for 4092 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

My sim is set to run scripts but my parcel can be set to not run scripts (or for only my group to run scripts).  It's a land setting owners of the parcel can set as they like as long as scripts are allowed to run on the sim.  If it's mainland then it's always allowed sim wide..........but the individual owners can over ride it for their parcels.

Link to comment
Share on other sites

I believe you, it was just a thought. 

I've seen many strange things to happen in the past, even if land permissions and setup was ok.

for example for a period of time my parcel media was changed randomly (like someone played with the radio tuning button) or ppl rez objects even if I don't allow that (that happen just lately)

Link to comment
Share on other sites

thanks for your support. yes the land is mine and all was setup the same way. It seems i found out what was the problem. It s a sim surround who was stopping some scripts to work. i have no idea why, but since i removed the sim surround all is working fine now.. all scripts items are responding correctly.

Thanks for trying.. i ll have to live with the sim surrounding stopping certain items as it seems that the script in fact were working fine. 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4092 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...