Jump to content
  • 0

With the last update, my avatar started emitting giant flashing sheets of color and textures.


Greybear Cedarbridge
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4347 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I know the question has been answered, but an alternative to reinstalling a previous SL viewer version is to get rid of the sheets of color and texturing problem.

I just experienced the same thing today (signing in and suddenly seeing all structures (buildings, etc) as black blobs while still being able to clearly see other avatars in full color as well as landscape greenery.  I never had a problem with graphics before until this most recent SL viewer update.  Then again I've only been on SL for 2+ weeks.

On your SL viewer (in advanced viewer mode)...

-click on Me

-click on Preferences

-click on Graphics

-locate the Quality and speed slider bar at the top of the Graphics page

- move/slide the slider to the left (towards Faster)

This should fix the problem. I had to go completely to the left.  Not too sure why because, as I mentioned earlier, I had no graphics issues until the recent update.  Hopefully this update glitch will be fixed because it sucks not being able to have optimal graphics in SL.

 

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4347 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...