Jump to content
  • 0

avi a hideous jumbled up mess of mesh clothes and items that i have never even owned... HELP!


MadisonCarden
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2727 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

sounds to me as your viewer doesn't get all the data it needs. Did you try a reset of your modem/router?

clear your cache

log off your machine/ reset your router/ let it be without power for about 10 secs/ restart it/ than wait till it's connected again/ restart your machine

log into a empty region, and stay there till your inventory is fully loaded again ( can be a while, half hour or more if'its a lot)

 

can also be your graphics is slowly giving up....

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

sounds to me as your viewer doesn't get all the data it needs. Did you try a reset of your modem/router?

clear your cache

log off your machine/ reset your router/ let it be without power for about 10 secs/ restart it/ than wait till it's connected again/ restart your machine

log into a empty region, and stay there till your inventory is fully loaded again ( can be a while, half hour or more if'its a lot)

 

can also be your graphics is slowly giving up....

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2727 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...