Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Quivia

I'm little I logged time (connected) then I fall

Question

  • 0

tell a little more about your system, sounds like a hardware problem. Perhaps your graphics aren't up for the heavy load that sl brings.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

tell a little more about your system, sounds like a hardware problem. Perhaps your graphics aren't up for the heavy load that sl brings.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sounds like an avatar issue that I have heard from a few people.. Sounds like there could be an attachment or somthing wrong with your avi... When you log in, press CTRL+ALT+D to open the development menu, then go to AVATAR then CHARACTER TEST then choose Male or Female test.. Once that loads see if it boots you out.. if not try re-wearing the outfit, one item at a time that you had on until you get booted.. The last item will be the one with the issues.. When you log back in remove that item and delete it.. That should soveany issues.. If not contact LL Support adn file a ticket so they can look into it..

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...