Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Cali Riegler

Names still appearing as ??? (loading)

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

leliel is right. Something has been done. The Lab has been working on this for a couple of weeks. There is a fix testing the 2.5 Beta and Development viewers. If you haven't upgraded yet you may want to consider it.

The reason for '???' appearing is a complex set of interactions, the Display Name (DN) cache, the DN API, and Name server over load. The newer code handles caching differently, more aggressive at clearing the cache, and has a fall back to the legacy name system when the DN API fails to return a name.

Previously when the DN API failed it returned ??? which the view prompty cached. Once cached you were stuck with the name ??? until the cache timed out and it cleared.

See: Second Life Viewer Status for information on other fixes and additions to the viewer.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...