Jump to content

Waylon Blackthorne

Resident
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi, I'm looking for a BoM tattoo I think was released around last September or October, made for a male body. I remember it being quite colorful having various doodles and drawings covering the entire body, and on the face was a drawing of a little ghost. Across the top of the chest it read CH-OR-IPAN, which I'm hoping will help in my long quest to find it. Any ideas where this tattoo is from? Thanks 😊
  2. Hi, Are there any decent universal BoM neck blenders/ faders for evo X around? I'm trying to use head and body skins from two separate stores, the tones aren't far off from each other. Thanks
  3. Hi, I am looking for a full perm inverted (no outer walls) mesh cube that's hollow inside, preferably 5 or 6 sided. The physics shape/ collision must not apply to the interior space. I've thoroughly searched the Marketplace and found nothing so far. Happy for someone to make me one for a small fee, or otherwise offer advice on how to create one myself. Thanks
  4. Hi, I'm looking to hire someone to script a basic shield system. More information on specific requirements can be obtained by messaging me inworld. Thanks
  5. Hi, I'm looking for someone to create custom wedding rings for me and my fiancée, they are required in roughly 4 weeks time. I don't really have a limit on price so very much open to offers. Thanks!
  6. Thanks for the replies, I'll check them out 😀
  7. Where can I find a good men's bento AO that doesn't make your avatar fidget around all over the place? I'm sure this question has been asked many times before 😀
  8. Thanks for the quick reply Nalates. Since posting here the problem has become worse (2-5% packet loss everywhere I go) so I have raised a ticket with Linden. I ran another MTR to Neumoegen and once again it appears to be XOs network at fault.
  9. Over the last few days I've been experiencing 0.5-1% persistant packet loss on 1/3 of all regions visited, everywhere else is 0%. When I run WinMTR I can see the loss is occuring at one node in particular (hop 14) as seen below.  All UDP traffic appears to be routed through this IP address so it's odd that the packet loss is not present in all regions. I asked a friend to check the same regions and he's seeing 0% loss. Also seeing quite a few brief latency spikes on XO nodes. I've tried resetting/ rebooting my router and disabling HTTP pipelining in the viewer with no result. What could be causing this, network congestion or malfunction?
  10. Whirly, I can see this issue was raised back in March and appears to have persisted through to the latest client release, Second Life 3.7.20 (296094). I can confirm that this has not been a problem up until very recently as I could easily cam across to terrain on the opposite side of the region with a single click, or even the region adjacent.
  11. Hi, I've just noticed it is no longer possible to use Alt Gr + L click to center the camera on any piece of land that is further away that the draw distance setting. For example if the draw distance is set at 64m, I can't move and center the camera on land which is outside that radius - nothing happens when I click and sometimes the cursor jumps across the screen. However, this doesn't seem to be an issue when using Alt Gr to lock the camera onto prim/mesh objects, only land itself. Has anyone else noticed this and is there a way to override how far you can cam on land, without increasing draw distance?
  12. I'm seeing similar problems with textures remaining grey for extended periods of time or failing to load altogether. This relates to environment and avatar textures mostly but the world map also seems to be affected. It all started to go downhill from Sunday evening and persisted through to this morning.
  13. Since all these changes were made I am seeing grey absolutely everywhere, texture loading is extremely SLOW!!! This is with the latest official viewer which includes the new HTTP pipelining. The same also applies to world map textures, they aren't loading at all so I'm assuming these are delivered over HTTP also. I've had to turn off HTTP textures and revert back to good old fashioned UDP which seems a lot more reliable for me at the moment. Is anyone else having a similar experience or is it just me?
  14. I need someone to create a custom texture for an item of clothing. The mesh base I have is full perm and includes shadow maps, UV etc, so I have everything required for creation.
×
×
  • Create New...